Royale Knokke

Een royaal aanbod aan verse gerechten

Reken bij Royale op een bijzonder vriendelijke bediening en uiterst verzorgde gerechten, waarbij de gastheer niet verlegen zit voor een praatje. Ontdek een klassieke Belgische keuken met een grote waaier aan gerechten op onze menukaart. Dat gaat van verse soep en snacks als croque monsieur over een verrassende salade en ossobuco tot Normandische pannenkoeken, ijscoupes en crème brulée. Uiteraard kunt u bij Royale ook het beste van de zee komen proeven, denk maar aan tarbot, tomaat garnaal, garnaalkroketjes, zeetong of vissoep. Ook onze wijnen zullen u bekoren.

Een eeuw genot aan zee

Na een deugddoende strandwandeling in Knokke, lekker uitwaaiend aan zee of kuierend langs de dijk, brengt de zeebries u tot Royale voor een appetijtelijke lunch, smaakvol diner, lekkere snack, fris biertje of heerlijke koffie.

Terras aan de dijk met zicht op zee

Restaurant, brasserie en taverne Royale ligt uitgestrekt aan de zeedijk in Knokke, waar een zonovergoten terras met zicht op zee op u ligt te wachten. Zit het weer iets minder mee, kunt u net zo goed genieten van onze lekkere keuken in een gezellig en comfortabel interieur.

Een gevestigde waarde in Knokke

Als sinds 1925 waarderen onze tevreden klanten het bestaan van Royale voor hun gebruikelijk kopje koffie, lekker hapje of diner recht uit de Noordzee of polders. Kom onze gezellige zaak zeker ontdekken als u in Knokke vertoeft. Voor elk wat wils!

TAKE AWAY

Alle gerechten van de kaart, voorzien van een ster-markering *, zijn verkrijgbaar als take-away en dit aan -15%.